torstai 24. marraskuuta 2011

Kodin evoluutio!


Viimeisin kirjoitukseni oli sitä asiatekstipuolta. Nyt vuorossa tällainen ihana lifestyle-blogitus kämppäni evoluutiosta. Juuri sellainen, mikä saa virpisalmien tiskialtaat tulvimaan yli.

Tähän aikaan tykkäsin sinisestä ja tummista sävyistä. Ikea on aika hyvin edustettuna, anteeksi siitä, mutta yksinkertaiset muodot iskevät minuun. Ja huomatkaa visuaalisesti intuiivinen tapa järjestää kirjat! Seinällä taulu, jonka ostin 160 eurolla suoraan artistilta, ja sain luvan pistää sen väärin päin seinälle. Oikeasti sen pitäisi olla tuosta 90 astetta vastapäivään käännetty :O
Hyvässä sisustuksessa on se ilo, että se näyttää sekaisenakin jokseenkin siedettävältä. Ja laavalamput, ne on kivoja. Seinällä itse styroksista ja asetonista tekemäni tekele.
Värejä on muitakin kuin valkoista, myös valoissa. Iltasella värikäs tunnelmavalaistus on, noh, tunnelmallista. Haters gonna hate.
Jossain vaiheessa preussinsininen seinä alkoi tympiä. Se oli yksinkertaisesti liian synkkä. Halusin jotain pirtsakkaa ja selailin paljon 60- ja 70-luvun sisustusta netistä ideoiksi. Inspiraatiota tuli myös japanilaisten seinäpaneeleiden sommittelusta "suuria isoja juttuja seinällä epäsymmetrisesti". Tuo vaaleanvihreä sävy on itse asiassa otettu suoraan Greenpeacen raportin takasivusta :O

Ostin pinkin riisipaperivarjostimen, UFFilta vuosikymmenet vanhat verhot ja löysin roskiksesta ruskean vakosamettisen nojatuolin. Mikäs sen mukavampaa! Tässä vaiheessa kämppäni on jo ihan erityyppinen kuin alussa.
UFFilta löytyi vielä toisetkin hienot verhot. Oli pakko ostaa. Tämä on kämppäni nykyinen kuosi, joskin sänky on nykyään tuossa takanurkassa. Taulun sijainti on kaikissa kuvissa sama, joten voi vähän päätellä mistä suunnasta mikäkin kuva on. Ja ai niin, tämän kuvan alkuperäinen tarkoitus oli ottaa lähikuva naamastani, mutta vahingossa kämppäni tuli myös hyvin edustetuksi tähän.

Mutta taas on muutoksen tuulet edessä. Kämpässäni on liikaa vihreää! Ja ei ole tarpeeksi pirteää! Seuraavaksi haluan keltaisen seinän. Jotain tämän sävyistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi elämääni!