torstai 17. marraskuuta 2011

Mukasuomalaiset Suomessa


Suomessa pesii joukko ihmisiä, jotka näennäisesti vaikuttavat suomalaisilta, mutta eivät oikeasti ole!

Sotaveteraanit ovat oikeita suomalaisia. Heitä pitää kutsua enemmän Linnan juhliin, koska he puolustivat vapautta ja demokratiaa, mahdollisuutta kehittää suomalaista yhteiskuntaa vapaana maana eteenpäin. Tosin jos sotaveteraani sattuu olemaan homo, ei häntä saa kutsua. Demokratia ja vapaus kun eivät kuulu homoille, eivätkä homot saa sitä puolustaa, käyttää tai juhlia.

Linnan juhliin pitää kutsua myös enemmän tavallisia suomalaisia. Paitsi jos ne on homoja ja lesboja. Ne kun ei ole tavallisia suomalaisia, vaan ne on homoja ja lesboja.

Itsenäisyyspäivän aikana pitäisi juhlia suomalaisten saavutuksia ja identiteettiä! Pitäisi esimerkiks juhlia ja muistaa kultakauden suomalaista taidetta, joka vahvistaa suomalaista identiteettiä! Pitäisi järjestää hienoja näyttelyitä ja lahjoittaa kultaukauden taidetta suomalaisten koteihin. Tosin kultakauden Magnus Enckellin taidetta ei saa tukea, sillä hän oli homo, ja maalasi alastomien naisten sijaan alastomia miehiä. Rappiotaidetta ja haitallista. Saattaisi vahvistaa suomalaisten homojen ja lesbojen identiteettiä, mutta kun ne ei ole suomalaisia, pitää Enckellistä vaieta.

Ja vaikka Tove Janssonin ja Touko Laaksosen teokset ovat maailmalla tunnetuinta suomalaista kulttuuria, ei näitäkään pidä muistaa, sillä ne on rappiollista homo- ja lesbotaidetta.

Jos Tove ja Touko ja Magnus eläisivät vielä, ei heitä saisi kutsua Linnan juhliin, kun ne ei ole oikeita suomalaisia. Tovekin puhui ruotsia.

Kun kaveeraat homoseksuaalin kanssa, kaveeraat Stalinin kanssa!


Mukasuomalaista rappiotaidetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi elämääni!